Back to All Events

Shaktitanssikurssi Helsingissä!

Opettaja: Sat Darshan Kaur

Shaktitanssi® on tietoisen ja henkisen tanssin muoto, jossa erilaisia tanssityylejä, liikkeitä ja rytmejä käytetään joogisina työvälineinä yhdistäen ne hengitys-, keskittymis- ja energiaharjoituksiin. Tämä yhdistelmä johtaa kehon ja mielen energiatasapainoon ja laajentaa tietoisuutta. 

Shaktitanssin® luoja on Sara Avtar ja se pohjautuu Kundaliinijoogan ja joogisen filosofian opetuksiin sekä tekniikoihin. Shaktitanssi pitää sisällään erilaisia vaiheita lempeistä venytyksistä ja seisten tehtävistä dynaamisista harjoituksista vapaaseen tanssiin, rentoutumiseen ja meditaatioon.

Tällä kurssilla keskitymme luomaan myötätuntoisen tietoisuuden tilan, jossa kaikki sisältä ja ympäristöstä nouseva toivotetaan tervetulleeksi ja annetaan sen olla ja kehittyä luonnollisesti. Liikkeet, hengitys, tanssi ja kaikki muu itsessämme saavat ilmestyä ja kadota niitä kontrolloimatta. Tämä luo rakastavan ja hyväksyvän läsnäolon. Mitä enemmän rentoudumme ja antaudumme kaikelle tälle, sitä läsnäolevampia ja myötätuntoisempia olemme.

Sat Darshan Kaur on Shaktitanssin ja Kundaliinijoogan pioneeriopettajakouluttaja, sound healing -hoitaja ja Awakened Woman ProgramTM -koulutuksen perustaja. Hän jakaa laajaan kokemukseen pohjautuvaa tietämystään eri puolilla Eurooppaa koulutuksissa, kursseilla ja tunneilla. Hänen opetustyylinsä keskittyy ryhmän energian lukemiseen ja sen perusteella harjoituksen optimaaliseksi muokkaamiseen. Sat Darshan myös säveltää, soittaa ja laulaa mantramusiikkia, ja tuokin lauluaan usein mukaan harjoituksen lomaan.

Paikka: Kundaliinijoogakoulu, Laivurinkatu 33, 00150 Helsinki
Aika: 3.2. klo 10:30-14:30
Hinta: EarlyBird 60€ voimassa 31.12. asti, tämän jälkeen normaali hinta eli 65€

Liput: KLIKKAA TÄSTÄ