Back to All Events

Shaktitanssi ja Sound Healing Tampereella!


Shaktitanssia, äänivärähtelya ja hoitavaa ääntä Ong Namossa!

Shaktitanssi on tanssin jooga, jossa tanssi toimii joogisena harjoituksena. Eri tanssityylejä ja -liikkeitä käytetään työkaluna kehon, mielen ja energian tasapainotukseen sekä ikkunana omaan sisäiseen itseen ja luovuuteen. Harjoituksessa hengitys, liike, kaunis musiikki, rentoutuminen ja hiljentyminen yhdistyvät toisiinsa ainutlaatuisella tavalla.

Shaktitanssi pohjautuu Kundaliinijoogaan ja perinteiseen 
joogafilosofiaan. Se sisältää erilaisia vaiheita, kuten lempeitä venyttelyjä, vapaata tanssia, helppoja koreografioita ja syvärentoutumista. 

Tällä kurssilla Shaktitanssi yhdistyy äänivärähtelyyn ääniharjoitusten ja pitkän äänirentoutuksen muodossa. 

Tiibettiläisten ja kristallisten laulukulhojen sointu
sekä yläsävellaulu tuudittavat sinut eheyttävään
äänimaailmaan, jossa ääni värähtelee jokaisessa solussasi hoitaen ja puhdistaen syvältä kehosta, mielestä ja energiakentästä.

Ilmoittaudu Ong Namon nettisivuilla.
Hinta: 55e (kun ilmoittaudut 2.1.2019 mennessä, sen jälkeen 65e)

Kurssin ohjaaja Sat Darshan, on muusikko, äänihoitaja ja Shaktitanssin ja Kundaliinijoogan pioneeriopettajakouluttaja Suomessa ja yksi harvoista Shaktitanssin johtavista kouluttajista maailmassa. Hänen opetustyylinsä on käytännönläheinen ja ytimeen pureutuva ja hän jakaa laajaan kokemukseen perustuvaa tietämystään myös Euroopan eri opettajakoulutuksissa. Pohjana hänellä on elämän-pituinen tanssiharrastus useasta lajista ja myös jooga on ollut osa hänen elämäänsä yli 15 vuoden ajan. Opetus on suomenkielellä.

Later Event: February 3
Shaktitanssikurssi Helsingissä!