Back to All Events

Shaktitanssi / Virtaava ääni ja liike- workshop

Shaktitanssi on tanssin jooga, jossa tanssi toimii joogisena harjoituksena. Eri tanssityylejä ja -liikkeitä käytetään työkaluna ihmisen kehon, mielen ja energian tasapainotukseen sekä ikkunana omaan sisäiseen Itseen ja luovuuteen Harjoituksessa hengitys, liike, kuvankaunis musiikki, rentoutuminen ja hiljentyminen yhdistyvät toisiinsa ainutlaatuisella tavalla.

Shaktitanssi pohjautuu Kundaliinijoogaan ja perinteiseen joogafilosofiaan. Se sisältää erilaisia vaiheita, kuten lempeitä venyttelyjä, vapaata tanssia, helppoja koreografioita ja syvärentoutumista.

Tällä kurssilla uppoudumme sisältä kumpuavaan äänen ja liikkeen virtaan. Sitä stimuloimme mieltä ja kehoa rentouttavilla ja energiaa tasapainottavilla harjoituksilla, jotka avaavat ja puhdistavat syvältä ja tuovat meitä lähemmäksi sisäistä kauneutta ja luovuutta.

Sat Darshan on Shaktitanssin ja Kundaliinijoogan pioneeriopettajakouluttaja, sound healing -hoitaja ja Awakened Woman ProgramTM -koulutuksen perustaja . Hän jakaa laajaan kokemukseen pohjautuvaa tietämystään eri puolilla Eurooppaa koulutuksissa, kursseilla ja tunneilla. Hänen opetustyylinsä keskittyy ryhmän energian lukemiseen ja sen perusteella harjoituksen optimaaliseksi muokkaamiseen. Sat Darshan myös säveltää, soittaa ja laulaa mantramusiikkia, ja tuokin lauluaan usein mukaan harjoituksen lomaan.

Liput 55,- / holvi.com/shop/puremove

Tähän ainutkertaiseen pajaan on lippuja myynnissä hyvin rajoitettu määrä joten kannattaa olla nopea.

Tapahtuma järjestetään sunnuntaina 26.8, kello 11.00 - 14.30.

Paikkana Pure MOVEn Turun keskustan Eerikinkadun iso sali.

Earlier Event: August 25
Shaktitanssi Workshop Lahdessa!